مزیت اصلی رب گوجه یک نفره این است که به غذاهای آماده ظاهری اشتها آور با طعمی خاص می بخشد. به هر حال، بر کسی پوشیده نیست که فرآیند هضم با دیدن و بوی غذا، سفره آرایی و هر چیز دیگری که به آن مرتبط است شروع می شود.
نوع ظروف تهیه شده با استفاده از رب گوجه فرنگی اشتها را تحریک می کند و باعث ترشح شدید شیره های گوارشی می شود. همه اینها به نوبه خود منجر به هضم خوب می شود.
رب گوجه فرنگی در واقع حاوی تمام فوایدی است که گوجه فرنگی برای تهیه آن استفاده می شود. سودمندی محصول به دلیل محتوای بالای مواد ویتامین است.
ویتامین C دارای خواص آنتی اکسیدانی قوی است. این جزء اصلی است که در مجموعه اقداماتی برای افزایش ایمنی شرکت می کند که از بدن در برابر عملکرد نمایندگان میکرو فلور بیماری زا و سایر تأثیرات منفی محافظت می کند.
محتوای کافی بتاکاروتن در همکاری با اسید اسکوربیک به افزایش مقاومت در برابر استرس و مقابله با عواقب موقعیت های استرس زا کمک می کند. همچنین نقش خاصی در کاهش تأثیر عامل تشعشع ایفا می کند.
تیامین، که متعلق به ویتامین های B است، تمام فرآیندهای مرتبط با متابولیسم را تسریع می کند. علاوه بر این از ست اضافه وزن جلوگیری می کند. تیامین برای عملکرد طبیعی دستگاه گوارش و دستگاه قلب و عروق آن لازم است.
نیکوتینیک اسید (ویتامین PP) اجازه نمی دهد کلسترول با وزن مولکولی پایین “باز شود”. علاوه بر این، برای تولید برخی از مواد هورمونی ضروری است. این شامل هورمون های جنسی نیز می شود.
اگر در مورد مواد مهمی مانند لیکوپن چیزی گفته نشود، فهرست خواص مفید بسیار کامل نخواهد بود. با مقدار این مواد، رب به دست آمده از گوجه فرنگی بالاترین جایگاه را در سکو به خود اختصاص می دهد.
یک کیلوگرم از محصول (حتی تصورش سخت است) حاوی 1600 میلی گرم لیکوپن است! آنها رنگدانه های طبیعی هستند که به لطف آنها گوجه فرنگی چنین رنگ مشخصی را به دست می آورد.
این مواد در اصلاح پیچیده درمانی بسیاری از بیماری ها استفاده می شود. نئوپلاسم های بدخیم نیز از این قاعده مستثنی نیستند.