روغن زیتون هزاران سال است که جزء اصلی فرهنگ های مدیترانه ای بوده است و قدمت آن به یونانیان و رومیان باستان می رسد.
این نوع روغن تا به امروز محبوب ترین روغن پخت و پز در منطقه باقی مانده است.
در واقع، کارشناسان تغذیه معتقدند که حوزه مدیترانه محل زندگی طولانیترین جمعیتها است.
دقیقاً به این دلیل که رژیم غذایی معمولی روزانه آنها سرشار از چربیهای سالم از روغن زیتون بکر رودبار، آجیل و ماهیهای چرب است.
در مقایسه با سایر روغنهای پخت و پز، روغن زیتون ارگانیک دارای پتانسیل منحصر به فردی است.
خوب است بدانید که مصرف روغن زیتون 1 لیتری موجب بهبود سطح کلسترول و قوی شدن استخوان ها می شود.
روغن زیتون فوق بکر منبع فراوانی از پلی فنول ها، ترکیبات زیست فعال طبیعی با خواص آنتی اکسیدانی است که در غذاهای گیاهی مانند میوه ها، سبزیجات و زیتون یافت می شود.
افرادی که رژیم غذایی مدیترانهای دارند و بیش از 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون فرابکر در روز مصرف میکردند، کمتر در معرض خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی و خطر ابتلا به حمله قلبی، سکته مغزی و مرگ ناشی از قلبی بودند.
لازم به ذکر می باشد که اسید اولئیک فراوان ترین MUFA در تمام گریدهای روغن زیتون بدون بو خارجی می باشد.
این بیماری حدود 30 درصد کمتر از افرادی بود که رژیم غذایی کم چرب داشتند.
- منابع:
- تبلیغات: