شاید برای شماهم سوال شده باشد که موارد استفاده ریحان خشک چیست و در آشپزی چه استفاده ای از این سبزی خشک می شود؟ باید گفت که ریحان خشک یک چاشنی عالی و درجه یک برای غذاهای شماست به گونه ای که طعم غذا را متحول می کند. شما می توانید از ریحان خشک در قرمه سبزی استفاده کنید. همچنین می توان در غذاهایی نظیر کوکو سبزی نیست از ریحان خشک استفاده کرد. عدسی با ریحان خشک نیز که غذای خوشمزه دیگر است.
جدول ارزش غذایی ریحان خشک
شاید برخی افراد به ارزش غذایی خوراکی که مصرف می کنند توجه چندانی نداشته باشند. برای مثال ممکن است افراد از ریحان خشک فقط به عنوان یک چاشنی استفاده کنند در صورتی که این محصول فواید بسیاری دارد. در ادامه قصد داریم به بررسی جدول ارزش غذایی ریحان خشک بپردازیم.
ریحان خشک ویتامین ها و مواد معدنی فراوانی دارد و برای سلامتی شما مفید است همانگونه که ریحان تازه نیست خاصیت های بسیاری برای سلامت شما دارد. ریحان مقداری لوتئین و کاروتن دارد و این مواد برای سلامت پوست و چشم بسیار مفید هستند.
در 100 گرم ریحان خشک چند میلی گرم کلسیم و آهن موجود است بنابراین ریحان خشک برای حفظ سلامت دندان ها و استخوان ها و همچنین کمک به افزایش ذخیره آهن بدن بسیار مفید است. همچنین سدیم و پتاسیم نیز از دیگر مواد معدنی مفید ریحان خشک هستند.
کلسترول در ریحان خشک خوشبختانه صفر است و از این نظر نکته مثبتی محسوب می شود. در طرف مقابل در هر 100 گرم ریحان خشک حدود 2 گرم فیبر و پروتئین وجود دارد و همانگونه که می دانید این دو ماده برای سلامت ضروری هستند.
برخی سبزی ها پس از خشک شدن ممکن است بعضی از ویتامین ها و مواد معدنی خود را از دست بدهند و یا مقدار آنها کاهش پیدا کند ولی به طور کلی پس از خشک شدن ریحان تغییر چندانی در ویتامین های آن به وجود نمی آیند.
اکثر ویتامین ها و مواد معدنی ریحان پس از خشک شدن حفظ خواهند شد بنابراین ریحان خشک همانند ریحان تازه می ماند و برای سلامت بسیار مفید است. ویتامین های گروه ب، سدیم، پتاسیم، منگنز و… دیگر مواد مفید موجود در ریحان خشک هستند.
هر ماده خوراکی که مصرف آن از تعادل خارج شود زیان آور خواهد بود بنابراین ریحان خشک را نیز همیشه به اندازه مصرف کنید. اگر بیماری خاصی دارید و یا داروی خاصی مصرف می کنید پیش از استفاده ریحان خشک با پزشک خود مشورت نمایید.
ریحان خشک نی نی سایت
همیشه یکی از دغدغه ها و مباحث خانم ها در نی نی سایت آشپزی می باشد در این میان کاربرد ریحان خشک در نی نی سایت نیز بسیار مورد توجه است. معمولا خانم ها برای اینکه در چه غذایی از ریحان خشک استفاده کنند از یکدیگر پرسش هایی را می نمایند.
برخی خانم ها در نی نی سایت ترجیح می دهند ریحان خشک را برای دمنوش و یا حتی چای استفاده کنند. می توان چای را برای معطر کردن و خوش طعم کردن با ریحان خشک مخلوط کرد. برای اینکار ابتدا چایی را دم کنید سپس مقدار کمی ریحان خشک پودر شده به آن اضافه کنید.
برای دمنوش نیز می توانید به همین صورت عمل کنید و پس از آنکه دمنوش مورد نظر شما دم کشید آن را به فنجان و لیوان منتقل کرده و کمی ریحان خشک به روی آن بریزید. اینگونه هم دمنوش شما عطر خوبی خواهد داشت و هم از فواید ریحان بهره مند خواهید شد.
دیگر استفاده ریحان خشک نی نی سایتی ها آشپزی می باشد. خانم های نی نی سایتی معمولا برای خورشت یا کوکو سبزی از ریحان خشک استفاده می نمایند. معمولا کسانی که از ریحان خشک در آشپزی استفاده می کنند نتایج مطلوبی می گیرند.
به طور کلی سبزی های خشک شده کاربرد زیادی در آشپزی دارند. یکی از همین سبزی ها ریحان خشک است. در زمان هایی که به ریحان تازه دسترسی ندارید ریحان خشک بهترین جایگزین است. کوفته تبریزی، کلم پلو، سالاد شیرازی و… نیز با ریحان خشک طعم بهتری پیدا خواهند کرد.
خودتان در منزل نیز می توانید ریحان را خشک کرده و برای آشپزی استفاده نمایید اما اگر در حال حاضر به ریحان خشک دسترسی ندارید و یا نمی خواهید وقت و زمان خود را برای اینکار صرف کنید می توانید به راحتی و به صورت اینترنتی ریحان خشک خریداری کنید.
ریحان خشک گیاهی چیست
پیشتر نیز در رابطه با فواید ریحان خشک صحبت کردیم اما ریحان خشک گیاهی دقیقا چیست و چرا باید از آن استفاده کنیم؟ در طب سنتی چه توجهی به ریحان می شود و آیا برای درمان بیماری های مفید است؟ در ادامه بررسی بیشتر خواهیم داشت بر فواید و مضرات ریحان خشک.
ریحان از نظر کشاورزی در دسته نعناعیان جای می گیرد. این گیاه به خاطر عطر خوبی که دارد به نازبو هم معروف است. شما می توانید ریحان را به صورت تازه و یا خشک شده مصرف نمایید. ریحان خشک یک آرامبخش محسوب می شود.
اگر احساس اضطراب و یا افسردگی دارید مقداری دمنوش ریحان خشک مصرف کنید و یا آن را به غذاهای خود اضافه نمایید. ریحان خشک به سلامت قلب شما نیز کمک می کند. در طب سنتی از دیرباز به ریحان خشک توجه می شده است.
شاید شماهم در زمان سرماخوردگی با توصیه هایی از سوی بزرگان خود نظیر مادربزرگ ها مواجه شده باشید که برای درمان سرماخوردگی بهتر است ریحان خشک مصرف کنید. از آنجایی که ریحان خشک خاصیت ضد ویروسی دارد گزینه ای ایده آل برای کمک به درمان سرماخوردگی می باشد.
ریحان خاصیت ها و فواید بسیاری دارد با اینحال برخی افراد باید از مصرف آن اجتناب کنند. برای مثال خانم های باردار و مادرانی که در دوران شیردهی هستند به دلیل برخی مواد موجود در ریحان خشک باید از مصرف آن امتناع کنند.
سبزی ها هیچ وقت نباید از رژیم تغذیه ای انسان حذف شوند زیرا این محصولات حاوی موادی هستند که برای حفظ سلامت انسان واجب هستند. حال می توانید این سبزی ها را به صورت تازه مصرف کنید و یا اینکه آنها را خشک کرده و به صورت چاشنی استفاده نمایید.
اگر شما نیز به دنبال خرید ریحان خشک با کیفیت و درجه یک هستید می توانید به صورت آنلاین و اینترنتی اقدام به خرید نمایید. علاقه مندان می توانند از هر کجای ایران و به هر میزان درخواستی ریحان خشک سفارش داده و در کمترین زمان ممکن دریافت نمایند.